Team Greve tager medaljer i alle rækker

Team Greve kunne stille med 14 hold og 117 gymnaster ved SM 2020

Ved Sjællandsmesterskaberne i Grand Prix-gymnastik i weekenden slog Greve endnu engang fast, at de er blandt de bedste klubber i Danmark. De 14 hold kom hjem med fem guldmedaljer, to sølvmedaljer og to bronzemedaljer.

Ringsted Hallen var fyldt til bristepunktet med både tilskuer og spændte gymnaster, da der i weekenden blev afholdt Sjællandsmesterskaber i Grand Prix-gymnastik. I alt deltog 61 hold fra 10 forskellige klubber. 14 af dem kommer fra Greve.

- Vi er stolte af at være en forening med så mange dygtige gymnaster. I weekenden var alle hold fra de små mikroer til de rutinerede seniorer med, og vores røde trøjer fyldte endnu engang på gulvet. Det er et syn, jeg aldrig bliver træt af, fortæller Emilie Madsen, der træner Greves hold i række 10-12 år samt det ene juniorhold.

Team Greve i top
Sjællandsmesterskabet er den anden officielle Grand Prix konkurrence for Greves hold i denne sæson. Første konkurrence, 1. runde af Danmarksmesterskaberne, blev afholdt i starten af februar i Greve Hallen, og de gode resultater fortsætter.

- Første runde DM benyttes til at inddele særligt de små rækker i 1. og 2. division, og giver os samtidig mulighed for at se, hvordan vi ligger i forhold til de andre hold. Vi opnåede nogle rigtig gode resultater i februar, men der er altid plads til forbedringer. Alle hold har derfor arbejdet målrettet frem mod Sjællandsmesterskaberne, og det afspejles i resultaterne, siger Helle Storm, cheftræner for Greve Grand Prix.

Greve stillede hold i ni forskellige rækker og kom hjem med medaljer i alle rækker – med undtagelse af den mindste mikro-række. Som noget nyt får de mindste nemlig ikke karakterer, men i stedet en udtalelse, der skal sætte fokus på den positive udvikling.

Næste stop: Finland
De gode resultater betyder dog ikke, at der er tid til at slappe af. I midten af marts tager en række af Greves hold nemlig til Finland for at deltage i henholdsvis Yvette Trophy, Challenge Cup I og World Cup I 2020. 

- Vi har i alt fem hold fra Greve, der skal med til Finland. Det er altid en stor oplevelse at konkurrere i udlandet og se de andre utrolig dygtige hold. Samtidig er det en god læring og motivation for pigerne at opleve konkurrence fra andre hold end de danske, fortæller Helle Storm.

Team Vivanit (10-12 år), Team Azurit (12-14 år) og Team Liva (junior) deltager i Yvette Trophy, Team Petit (junior) stiller op i Challenge Cup I, mens Team Greve Senior deltager i World Cup I. 
SM 2020

Den 29. februar deltog Team Greves 14 hold i Sjællandsmesterskaberne 2020. Se billederne her.
Seneste nyt


Må vi så ikke træne?
Coranvirussen har for alvor sat Danmark på den anden ende. Skoler, arbejders pladser og grænser er lukkede, og der er sikkert flere forældre, der har fået spørgsmålet: Skal vi så ikke til træning


Team Greve tager medaljer i alle rækker
Ved Sjællandsmesterskaberne i Grand Prix-gymnastik i weekenden slog Greve endnu engang fast, at de er blandt de bedste klubber i Danmark. De 14 hold kom hjem med fem guldmedaljer, to sølvmedaljer og to bronzemedaljer.


Greve afholder DM i æstetisk gymnastik d. 2.-3. maj 2020
D. 2.-3. maj 2020 lægger Greve Idræts Center hus til årets Danmarksmesterskab i Æstetisk gymnastik.


Team Greve deltager i SM d. 29. marts 2020
Sjællandsmesterskaberne afholdes d. 29. marts 2020 i Ringsted, og Team Greve stiller med hele 14 hold.


Julen blev fejret med glitter, glimmer og nissehuer
Med intet mindre end 14 hold iført røde trøjer, nissehuer og højt humør, var det svært at overse Team Greve under indmarchen til dette års traditionsrige Julekonkurrence, der afholdes i Farum Arena


Medaljeregn til Team Greve ved DM i æstetisk gymnastik 2019
Medaljeregn til Team Greve ved DM i æstetisk gymnastik 2019


Indkaldelse til General forsamling i Støtteforeningen


Masser af medaljer og flotte resultater for Team Greve ved Sjællandsmesterskabet i Grand Prix Rytme
I lørdags deltog ikke mere end 12 hold fra Greve Gymnastik og Trampolin ved året Sjællandsmesterskab i Grand Prix Rytme, som blev afholdt Farum. Det blev til tre guldmedaljer og fire sølvmedaljer.