Team Greve deltager i SM d. 29. marts 2020


Team Greve deltager i SM d. 29. marts 2020Sjællandsmesterskaberne 2020 afholdes d. 29. marts i Ringsted, og Team Greve er med hele 14 dygtige hold repræsenteret i alle seks rækker fra mikro til senior. 

Der er blevet trænet intensivt det sidste lange stykke tid, og pigerne glæder sig til atter at gå på gulvet i deres flotte dragter og vise resultatet af deres hårde arbejde i træningshallen.

Seneste nyt


Må vi så ikke træne?
Coranvirussen har for alvor sat Danmark på den anden ende. Skoler, arbejders pladser og grænser er lukkede, og der er sikkert flere forældre, der har fået spørgsmålet: Skal vi så ikke til træning


Team Greve tager medaljer i alle rækker
Ved Sjællandsmesterskaberne i Grand Prix-gymnastik i weekenden slog Greve endnu engang fast, at de er blandt de bedste klubber i Danmark. De 14 hold kom hjem med fem guldmedaljer, to sølvmedaljer og to bronzemedaljer.


Greve afholder DM i æstetisk gymnastik d. 2.-3. maj 2020
D. 2.-3. maj 2020 lægger Greve Idræts Center hus til årets Danmarksmesterskab i Æstetisk gymnastik.


Team Greve deltager i SM d. 29. marts 2020
Sjællandsmesterskaberne afholdes d. 29. marts 2020 i Ringsted, og Team Greve stiller med hele 14 hold.


Julen blev fejret med glitter, glimmer og nissehuer
Med intet mindre end 14 hold iført røde trøjer, nissehuer og højt humør, var det svært at overse Team Greve under indmarchen til dette års traditionsrige Julekonkurrence, der afholdes i Farum Arena


Medaljeregn til Team Greve ved DM i æstetisk gymnastik 2019
Medaljeregn til Team Greve ved DM i æstetisk gymnastik 2019


Indkaldelse til General forsamling i Støtteforeningen


Masser af medaljer og flotte resultater for Team Greve ved Sjællandsmesterskabet i Grand Prix Rytme
I lørdags deltog ikke mere end 12 hold fra Greve Gymnastik og Trampolin ved året Sjællandsmesterskab i Grand Prix Rytme, som blev afholdt Farum. Det blev til tre guldmedaljer og fire sølvmedaljer.