Julen blev fejret med glitter, glimmer og nissehuer 

Med intet mindre end 14 hold iført røde trøjer, nissehuer og højt humør, var det svært at overse Team Greve under indmarchen til dette års traditionsrige Julekonkurrence, der afholdes i Farum Arena

Julekonkurrencen er årets første Grand Prix konkurrence. Og mens en del af holdene deltog i den æstetiske udtagelsekonkurrence i november, var det for de to micro-hold, Team Solveig og Aviola, de tre hold, Team Lucca, Castanja og Asia, fra række 8-10 år, og Team Nora fra række 10-12 år første gang på konkurrencegulvet i år – og de gjorde det så godt! 

- Jeg er simpelthen så stolt af pigerne. Det er altid svært at vide, hvad man kan forvente af den første konkurrence, men pigerne kørte nogle rigtig gode serier, siger Julie Madsen, der er træner for de to micro-hold, mens Anna Taarnmark, træner for holdene i række 8-10, nikker bekræftende: 

- Jeg er helt enig. Det er altid ekstra nervepirrende til første konkurrence, for man ved ikke, hvad de andre hold kommer med, eller hvordan niveauet. Men pigerne leverede nogle flotte serier, og jeg er meget tilfreds med resultatet. 

I modsætning til årets øvrige konkurrencer er der ikke medaljer ved Julekonkurrencen. I stedet får de heldige vindere en t-shirt. Julekonkurrencen skal nemlig være en hyggelig og uformel konkurrence, hvor alle hold får en slikpose som ”præmie” og sammen sætter skub i julestemningen. 

- Grand Prix gymnastikken er jo en konkurrencesport, og der er da heller ingen tvivl om, at gymnasterne går på gulvet for at vinde. Men jeg synes, at Farum Gymnastikforening har fået skabt en rigtig god konkurrence, hvor der er plads til alle. Og selvom holdene måske kæmper om at forbedre deres karakter eller slå et bestemt hold, så er det hyggen og julestemningen, der er i fokus. Det skal Farum have stor ros for, siger Camilla Kruse, der er træner for Team Greves senior hold og holdene i række 8-10 år. 

Samlet set bød weekendens konkurrence på to 1. pladser, fire 2. pladser, én 3. plads, to 4. pladser, én 5. plads, to 6. pladser, én 9. plads og én 12. plads. 

 Næste konkurrence er 1. runde DM, der afholdes i Greve Hallen 1.-2. februar 2020. 

Se billeder fra konkurrencen herunder.

Julekonkurrence 2019Seneste nyt


Må vi så ikke træne?
Coranvirussen har for alvor sat Danmark på den anden ende. Skoler, arbejders pladser og grænser er lukkede, og der er sikkert flere forældre, der har fået spørgsmålet: Skal vi så ikke til træning


Team Greve tager medaljer i alle rækker
Ved Sjællandsmesterskaberne i Grand Prix-gymnastik i weekenden slog Greve endnu engang fast, at de er blandt de bedste klubber i Danmark. De 14 hold kom hjem med fem guldmedaljer, to sølvmedaljer og to bronzemedaljer.


Greve afholder DM i æstetisk gymnastik d. 2.-3. maj 2020
D. 2.-3. maj 2020 lægger Greve Idræts Center hus til årets Danmarksmesterskab i Æstetisk gymnastik.


Team Greve deltager i SM d. 29. marts 2020
Sjællandsmesterskaberne afholdes d. 29. marts 2020 i Ringsted, og Team Greve stiller med hele 14 hold.


Julen blev fejret med glitter, glimmer og nissehuer
Med intet mindre end 14 hold iført røde trøjer, nissehuer og højt humør, var det svært at overse Team Greve under indmarchen til dette års traditionsrige Julekonkurrence, der afholdes i Farum Arena


Medaljeregn til Team Greve ved DM i æstetisk gymnastik 2019
Medaljeregn til Team Greve ved DM i æstetisk gymnastik 2019


Indkaldelse til General forsamling i Støtteforeningen


Masser af medaljer og flotte resultater for Team Greve ved Sjællandsmesterskabet i Grand Prix Rytme
I lørdags deltog ikke mere end 12 hold fra Greve Gymnastik og Trampolin ved året Sjællandsmesterskab i Grand Prix Rytme, som blev afholdt Farum. Det blev til tre guldmedaljer og fire sølvmedaljer.