Medaljeregn for Team Greve ved DM i Grand Prix Rytme

Det blev en rigtig god dag for Team Greves fem hold (Greve Gymnastik og Trampolin), som deltog i Danmarksmesterskaberne i Grand Prix Rytme for Tweens, Pigerække, Junior og Seniorhold. En flot 4. plads, to sølvmedaljer og to guldmedaljer – heraf var den ene guldmedalje den officielle DIF – medalje.

Lige ved og næsten for Team Liva
Første Greve hold, der var på guldet var Team Liva, som stillede op i pigerække 2. division. Pigerne lå rigtig godt til i medaljekampen efter deres tøndebåndsserie, men de blev desværre slået lige på stregen om endte lige udenfor medaljerækken, som nr. 4. Men en flot præstation er et sammensat hold, som altid gør meget ud af at have det sjovt til træning.

 Meget tæt konkurrence for Team Milet i pigerækken
Der var lagt op til en tæt konkurrence i pigerækken, hvor Team Milet inden konkurrencen vidste at de lå meget tæt med fem andre hold, så der var hård kamp om medaljepladserne. Team Milet kørte en fantastisk friserie og viste store fremskridt fra tidligere konkurrencer. Deres tøndebåndsserie var også rigtig fin, dog med små usikkerheder. De kæmpede sig til en flot sølvmedalje med kun 0,3 til første pladsen.  

Dominerende Team Elina og Team Bella i junior
I juniorrækken var Team Elina og Team Bella forhåndsfavoritter til at løbe med henholdsvis guldet og sølvet. Og de to dygtige juniorhold svigtede ikke. Team Bella leverede en dramatisk friserie og en flot vimpelserie. Team Elina viste en flot og meget sikker vimpelserie, og deres stærke og udtryksfulde friserie var fantastisk. Med en meget overlegen sejr kunne Team Elina løfte pokalen og tage guldet med hjem og Team Bella kunne også med stor sikkerhed og flere point ned til nr. 3, løfte armene og stolt tage en sølvmedalje med hjem til Greve.

Team Amelit Officielle Danmarksmestre 2017
I seniorrækken var der tæt konkurrence og der var på forhånd lagt op til et drama mellem de tre favorithold, heriblandt Team Amelit fra Greve. De tre favorithold gav hinanden kamp til stregen og efter vimpelserien lå de tre hold inden for 0. 5 til hinanden. Fri-serien skulle dermed være afgørende for, hvem som kunne løbe med guldet. Med deres meget smukke friserie, trak Team Amelit det længst strå, og kunne hænge den eftertragtede DIF-medalje om halsen, og kalde sig de officielle Danmarksmestre 2017 i Grand Prix Rytme.

Se resultaterne her: http://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/398

Seneste nyt


Julen bliver fejret med glitter, glimmer og nissehuer
Med intet mindre en 14 hold iført røde trøjer, nissehuer og højt humør, var det svært at overse Team Greve under indmarchen til dette års traditionsrige Julekonkurrence, der afholdes i Farum Arena


Støtteopvisning 2018
d. 17/6/2018 kl. 12-15 i GIC


Indkaldelse til General forsamling i Støtteforeningen


Medaljeregn for Team Greve ved DM i Grand Prix Rytme


Masser af medaljer og flotte resultater for Team Greve ved Sjællandsmesterskabet i Grand Prix Rytme
I lørdags deltog ikke mere end 12 hold fra Greve Gymnastik og Trampolin ved året Sjællandsmesterskab i Grand Prix Rytme, som blev afholdt Farum. Det blev til tre guldmedaljer og fire sølvmedaljer.


Ny sæson er skudt igang


Ny hjemmeside
Så er den nye hjemmeside i luften