Masser af medaljer og flotte resultater for Team Greve ved Sjællandsmesterskabet i Grand Prix Rytme

I lørdags deltog ikke mindre end 12 hold fra Team Greve ved året Sjællandsmesterskab i Grand Prix Rytme, som blev afholdt i Farum. Det blev til tre guldmedaljer og fire sølvmedaljer.

Flot debut i Microrækken for de tre yngste hold
I Microrækken som er den yngste række, deltog Team Greve med hele tre hold, og for mange af pigerne var det deres første sjællandsmesterskab, derfor var de meget spændte og havde store smil på læben. De gjorde det alle så flot og det blev til en sølvmedalje til Team Vivanit og en 5. plads til Team Ivalu og en 6. plads til Team Nalo.

Mini Mono viste fin gymnastik
Team Verdi stillede op i Mini Mono og gjorde deres allerbedste for at stå i deres balancer og ikke mindst følges ad i deres søde konkurrenceserie. De fik en flot 4. plads.

De tre mini hold imponerede i deres rækker
I minirækken er man delt ind i to aldersgrupper 8-10 år og 10-12 år. I mini 8-10 år deltog Team Azurit og vandt en sølvmedalje og Team Astra som fik en flot 5. plads. I Mini 10-12 år fejede Team Petit al konkurrence af banen og vandt overlegent guldet med flere point. Om en måned tager Team Azurit og Team Petit til Italien til en international konkurrence og skal prøve deres kræfter af i udlandet.

Pigerækkeholdene kæmpede stærkt for deres placeringer
De to pigerækkehold Team Liva og Team Milet gjorde deres allerbedste og kæmpede sig flot gennem konkurrencen. Team Liva deltog i 2. division og blev nr. 4, mens Team Milet deltog i 1. division og fik en meget flot sølvmedalje. Team Milet deltager i slut maj i en international konkurrence i Finland.

Juniorholdene dominerede deres række
Team Greves to juniorhold Team Bella og Team Elina skuffede ikke i deres række og lagde sig helt som forventet i spidsen ved mesterskabet. Det blev til sølv til Team Bella og guld til Team Elina. Begge hold deltager til Challenge Cuppen i Italien om en måned og senere på året til junior VM. 

 Nervepirrende konkurrence i seniorrækken endte med guld
I modsætning til juniorrækken var der lagt op til et drama uden lige i seniorrækken, hvor Team Amelit var eneste seniorhold fra Greve. Holdet leverede to meget flotte og stabile serier og kunne efter konkurrencen få guldet om halsen. Team Amelit deltager til World Cuppen i italien i næste måned og VM i slutningen af maj.

Find resultaterne her

Seneste nyt


Julen bliver fejret med glitter, glimmer og nissehuer
Med intet mindre en 14 hold iført røde trøjer, nissehuer og højt humør, var det svært at overse Team Greve under indmarchen til dette års traditionsrige Julekonkurrence, der afholdes i Farum Arena


Støtteopvisning 2018
d. 17/6/2018 kl. 12-15 i GIC


Indkaldelse til General forsamling i Støtteforeningen


Medaljeregn for Team Greve ved DM i Grand Prix Rytme


Masser af medaljer og flotte resultater for Team Greve ved Sjællandsmesterskabet i Grand Prix Rytme
I lørdags deltog ikke mere end 12 hold fra Greve Gymnastik og Trampolin ved året Sjællandsmesterskab i Grand Prix Rytme, som blev afholdt Farum. Det blev til tre guldmedaljer og fire sølvmedaljer.


Ny sæson er skudt igang


Ny hjemmeside
Så er den nye hjemmeside i luften